Ga naar inhoud

Zomeravondbraderie in Ermelo

Het leukste evenement van het jaar!

De Zomeravondbraderie, ondertussen een algemeen bekend evenement in Ermelo en de hele omgeving. Met ruim 180 kramen is dit één van de grootste braderieën in de omgeving. Elke dinsdagavond vanaf 16 juli tot en met 27 augustus is het centrum van Ermelo DE plek om de avond door te brengen!

Vele toeristen, inwoners en overige bezoekers komen jaarlijks terug naar Ermelo voor dit evenement. De drukbezochte markt bestaat uit diverse standhouders met leuke producten of activiteiten. De braderie duurt van 18:00 tot en met 21:00 uur, maar dan is het nog niet klaar! Op het Molenaarsplein is een afsluitend feest met live muziek! Gedurende de braderie zijn er diverse entertainers die de braderie voorzien van veel sfeer.

Alle horeca doet enthousiast mee door de terrassen goed te vullen en het gezelligste personeel brengt graag een drankje bij u aan tafel. Ook de ondernemers zijn van de partij en de deuren van de winkels staan voor u open. De braderie bevindt zich door de gehele Stationsstraat, start bij de Immanuelkerk en loopt door tot en met De Dorpskamer.

Wij als organisatie doen ons uiterste best om er zeven geslaagde avonden van te maken. Helpt u hieraan mee? Breng dan een bezoekje aan de Zomeravondbraderie!

Na afloop van de Braderie zijn er op het Molenaarsplein optredens.

 

Terug