Ga naar inhoud

Zien & Doen

Mariahoeve

Adres
Mariahoeve
Oude Telgterweg 263
3853 PG ERMELO
Bekijk op Google Maps
Omschrijving

Museumboerderij De Mariahoeve is een klein openluchtmuseum dat het vroegere leven op een Veluwse boerderij laat zien. Compleet met moestuin, boomgaard, knollenveld en paddenpoel. Wat de Mariahoeve uniek maakt is dat ‘alles’ er nog is, zoals Maria het heeft nagelaten. De meubels staan nog op hun plaats, kleding en linnengoed liggen in de kasten en in de kelder staan nog de gevulde weckflessen. Wil je een kijkje nemen bij dit museum dat kan! Reserveren is verplicht.

Enkele bevlogen vrijwilligers hebben een audio tour gemaakt. Als bezoeker krijg je een 1-pad mee waardoor je op verschillende punten en een vaste looproute de tour kunt beluisteren. Maar er is nog meer! Je kunt bij de Mariahoeve ook overnachten. Verblijf in een van de gerenoveerde gastenverblijven, slaap in een trekkershut of boek een plekje op de camping. Ook voor een vergadering of een feestje kun je heel goed bij de Mariahoeve terecht!

Openingstijden

Laatste audiotour start om 15.00 uur Herfstvakantie geopend op: Woensdag 21 oktober: 10.00-16.00 Donderdag 22 oktober: 10.00-16.00 Vrijdag 23 oktober: 10.00-16.00 Zaterdag 24 oktober: 10.00-16.00 informatie over de openingstijden:www.mariahoeveputten.nl.

Eigen parkeerterreinja
Lid VVVja
Terug