Ga naar inhoud

Zien & Doen

Borrelboot Harderwijk

Omschrijving

De Borrelboot is een grote luxe sloep geschikt voor maximaal 60 personen. Gelegen in de mooie jachthaven van Strand Horst.

We hebben van hieruit de perfecte locatie voor diverse leuke vaartochten in de mooie omgeving van Harderwijk en Zeewolde. Wat dacht u van 3 uur lekker borrelen met uw collega's terwijl u geniet van een prachtige zonsondergang? Of heeft u liever een uitgebreide BBQ aan boord? Ook dát regelen wij voor u, gewoon omdat het kan!


We hebben vele mogelijkheden om uw uitje in te vullen. Ook kunnen we leuke combi's maken met een sportieve activiteit zoals een zeskamp, boogschieten of beachvolleybal toernooi in de haven voordat u met uw gezelschap het water op gaat. Eenmaal op het water komen we langs diverse eilandjes en gezellige jachthaventjes en terwijl uw gasten ontspannen genieten van het lekkere eten en de borrel valt er genoeg te zien op het water.  Gaat het regenen dan gaat het dak er op en feest u gewoon door! Ook dat is gewoon goed geregeld bij de Borrelboot! De sloep is voorzien van een grote koelkast en diverse koelboxen, een ruim en fatsoenlijk toilet (!!), en uiteraard een goede muziek installatie. ideaal voor bedrijfsuitje of familiedag. =
Terug