Ga naar inhoud

Nieuwe zomerbrochures

De nieuwe zomerbrochures van Ermelo liggen in de winkel!

Toeristisch magazine

In het magazine vind je alles wat Ermelo te bieden heeft! Je vindt onder andere een overzicht van alle hotels, pensions, bungalowparken, campings en restaurants. Ook staat er een lijst in van alle  attracties en bezienswaardigheden. Tevens zit in het magazine een centrumplattegrond en een kaartje van de omgeving van Ermelo met daarop een wandelroute aangegeven.

Evenementenkalender

De Evenementenkalender is een full colour brochure met daarin een overzicht van alle activiteiten/evenementen die in 2024 in Ermelo worden georganiseerd. Zoals de activiteiten in Museum Het Pakhuis en bij Bezoekerscentrum Ermelosche Heide. Ook de georganiseerde wandel- en fietstochten staan vermeld. Natuurlijk staan ook de data van de zomeravondbraderieën in de nieuwe evenementenkalender..  

Kortingsbonnenboekje

In dit boekje vind je diverse leuke kortingsbonnen van lokale winkels, horecagelegenheden en attracties en activiteiten. Zo krijg je korting bij diverse winkels in het centrum en profiteer je van korting bij diverse restaurants.  

Deze brochures zijn gratis af te halen bij VVV Ermelo Buitenleven en ze zullen bij veel accommodaties worden rondgebracht en verspreid.

Terug