Ga naar inhoud

B & B 'Uit in 1976', Marja Tack

Adres
B & B 'Uit in 1976', Marja Tack
Huygenslaan 20A
3852 BH ERMELO
Bekijk op Google Maps
Omschrijving

Vraag naar de mogelijkheden in de winter voor een privéavond bij de houthaard met een hapje en een drankje inclusief overnachting met (h)eerlijk ontbijt.

B&B uit in 1976 beslaat de eerste verdieping van een vrijstaande villa uit 1976, vlakbij de ingang van het achterliggende bos. “Uit in 1976”omdat de B&B nog veel kenmerken heeft uit de jaren zeventig van de vorige eeuw: de karakteristieke spiltrap, de nephouten deuren, de bruine kozijnen en de houten plafonds in de gastenkamers.


De B&B heeft 1 appartement met 2 tweepersoons slaapkamers. In beide slaapkamers staat een lits-jumeaux met eenpersoons matrassen en dekbedden. Apart is er een kleine gezellige zit/eetkamer met minikeuken, tv en goed werkende Wifi. De ruime badkamer is luxe en voorzien van bad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en wc.


Nu in Coronatijd zijn de 2 slaapkamers niet tegelijk in gebruik, er geldt nu een maximum van 2 personen per nacht. Alleen onder voorwaarden is bezetting door 3 of 4 personen mogelijk. Dit betekent dat u altijd de enige gast(en) bent met uw gezelschap. Ook als u alleen komt. Dit garandeert u o.a. het privégebruik van de badkamer.


In de winter is er de mogelijkheid voor een privéavond bij de houthaard in de woonkamer met een hapje en een drankje afgesloten met een overnachting en een (h)eerlijk ontbijt de volgende morgen. (Er staat een box in de woonkamer. En er is een kinderbedje op de eerste verdieping).
 
Zomer en winter staat het (h)eerlijke ontbijt ’s morgens beneden in de woonkamer voor u klaar.


Zomers zit u heerlijk op het grote terras met verschillende zitjes. In de garage is een tweede koffie- en theevoorziening ingericht. Ook staat er een koelbox. In de tuin ziet u veel vogels en een paar keer per dag een eekhoorn. De tuin is helemaal omheind en er is wat buitenspeelgoed. Een deel van het terras is overdekt. Daar ontvangt gastvrouw Marja u graag met een drankje. 

Openingstijden
24/7

Informatie en reservering tussen 9.00 en 21.00 uur.

Prijzen
1 persoon: 55 Euro per nacht 2 personen (1 kamer) : 85 Euro per nacht 2 personen (2 kamers): 95 Euro per nacht 3 personen: 120 Euro per nacht 4 personen: 150 Euro per nacht De prijzen zijn inclusief ontbijt.
Weekverhuurja
Weekendverhuurja
Midweekverhuurja
Overdekt terrasja
Terrasja
Tuinja
Parkeren bij accommodatieja
FietsenstallingAfsluitbaar
Tweepersoonsbedden2
Tweepersoonskamers2
BedlinnenAanwezig
Internetverbindingvrij beschikbaar
BadlinnenAanwezig
Lid VVVja
Oplaadpunt elek. fietsja
Terug