Ga naar inhoud

Veluwse Wandeldagen

Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseren de VVV’s uit Elburg, Ermelo, Nunspeet en Putten in 2023 wederom de Veluwse Wandeldagen.

Van 9 tot en met 11 februari kunt u in deze vier gemeenten starten voor prachtige wandelroutes. Loop over heidevelden, door bossen en langs prachtige cultuurlandschappen en zie onderweg de pareltjes van deze Noord-Veluwse dorpen. Gecombineerd met iets lekkers voor onderweg en een kleine lunch kunt u tijdens de Veluwse Wandeldagen het sportieve met het aangename combineren!

Tijdens de Veluwse Wandeldagen biedt iedere locatie één specifieke route met een lengte van zo’n 10 tot 15 kilometer. Deze route is tijdens de wandeldagen vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur verkrijgbaar bij de deelnemende VVV’s. Bij vertrek krijgt u de route, een versnapering en een bon waarmee u ergens een kleine lunch kunt gebruiken. Deelnemen kost € 9,95 per persoon. Aanmelden is mogelijk maar niet verplicht.

In Ermelo kunt u starten aan een rondwandeling van 15 km door het Leuvenumse Bos richting het Beekhuizerzand. De route is volledig uitgezet op het wandelkeuzenetwerk. Aan het einde van de route wacht u iets lekkers bij Restaurant Pasto.

Meer informatie over de Veluwse Wandeldagen is te vinden op www.veluwsewandeldagen.nl

wandelen-bossen-Ermelo-natuur
Terug