Ga naar inhoud

Open Monumentendag Ermelo

Traditiegetrouw vindt op de tweede zaterdag van september weer de Open Monumentendag plaats, dit jaar dus op zaterdag 11 september. In het kader van deze dag vinden er verspreid door heel Nederland diverse activiteiten plaats. Thema van de Open Monumentendag van dit jaar is ‘MI CASA ES SU CASA’ of terwijl ‘MIJN MONUMENT IS JOUW MONUMENT’. Vanwege het coronavirus is er dit jaar helaas een beperkter programma.

De opening van de dag vindt om 10.00 uur plaats bij De Fabriek, het nieuwe verenigingsgebouw van de Oudheidkundige Vereniging Ermeloo aan de Hamburgerweg.

U kunt hier de hele dag tot 16.30 uur een kijkje nemen en het resultaat bewonderen.

Verder is er een fietstocht uitgezet langs huizen ontworpen door architect Johan Kortlang, deze is verkrijgbaar bij de VVV en De Fabriek.

Een foto expositie van Gert Staal in de Hof van Minemeu aan de Telgterweg 224 is ook te bezoeken, hier wordt speciaal aandacht geschonken aan boerderijen rond Ermelo.     

U kunt een gratis programmaflyer en fietsroute afhalen bij VVV Ermelo. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo, tel. 0341-552200.

Terug