Ga naar inhoud

Herfstmarkt in het centrum op zaterdag 26 oktober

Zaterdag 26 oktober wordt er in het centrum van Ermelo weer de jaarlijkse Herfstmarkt gehouden. Het belooft weer een gezellige markt te worden met diverse kramen van hobbyisten en andere leuke (herfst gerelateerde) artikelen. 

Het voetgangersgebied in de Stationsstraat is deze dag gevuld met allerlei leuke kramen met producten waar u lekker tussen kunt gaan snuffelen. Kramen met herfst gerelateerde producten zoals pompoenen, herfstboeketten en herfst accessoires. Maar natuurlijk zullen er ook kramen zijn waar u mooie kleding voor het najaar kunt aanschaffen, een nieuw boek voor de wintermaanden kunt uitzoeken of de laatste trends op het gebied van cosmetica en parfum kunt bekijken. Er zal een mix zijn van commerciële standhouders en hobbyisten, zodat het aanbod zeer divers is.

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer de nodige lekkernijen op de markt te verkrijgen. Heerlijke verse stroopwafels, oliebollen en poffertjes, dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment van etenswaren waar u uzelf, familie of vrienden op kunt trakteren. De diverse terrassen die u onderweg tegenkomt, vormen een prima rustmoment om onder het genot van een drankje te genieten. Ook de winkels zijn tijdens de markt geopend!

Kortom een heerlijke dag om naar Ermelo te komen! De markt wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo, 0341-552200.

 

 

Herfstmarkt
Terug