Ga naar inhoud

Hieronder een overzicht van sportieve groepsmogelijkheden in Ermelo. Voor reserveringen en informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bedrijven.

Klimbos Ermelo

Klimbos Ermelo ligt middenin de bossen van de prachtige Veluwe. Zeven spectaculaire routes met diverse hindernissen vragen je om je grenzen te verleggen. Er zijn groepsarrangementen mogelijk vanaf 6 personen.

Klik hier voor de website van Klimbos Ermelo

Paintball Strand

Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je een van onze uitdagende arena’s. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Diverse groepsarrangementen mogelijk. Tevens horecagelegenheid aanwezig.

Klik hier voor de website van Paintball Strand

Pitch & Putt Golf Strand Horst

Pitch & Putt Golf Strand Horst bestaat uit een golfronde van 9 holes. Door de kleine afstanden, tussen 30 en 70 meter, is Pitch & Putt geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Groepsarrangementen vanaf 10 personen zijn mogelijk eventueel met lunch of bbq.

Klik hier voor de website van Pitch & Putt Golf Strand Horst

Segway Veluwe

Ontdek de Veluwe en de karakteristieke dorpen op een hele speciale manier vanaf een Segway. Met dit unieke geruisloze en elektrisch aangedreven zelfbalancerende personenvervoermiddel organiseert Segway-Veluwe city tours en bos- en heidetochten die eventueel in overleg met u kunnen worden samengesteld.

Klik hier voor de website van Segway Veluwe

Green Valley Eletric Fun

Klaar voor een unieke, avontuurlijke & groene ervaring? Green Valley Electric-Fun verhuurt E-Fatmax steps en E-Fatbikes. Voor de E-Fatmax step is geen terrein te moeilijk. Door zijn brede banden, stoere uiterlijk en elektrische aandrijving hoef je niet mee te steppen. De E-Fatmax step is enorm gebruiksvriendelijk voor zowel jong als oud.

Klik hier voor de website van Green Valley Electric Fun

 

 

Paintball
Strand Horst
Klimbos Ermelo