Ga naar inhoud

Terra Nova - Burgers and More

Adres
Terra Nova - Burgers and More
Nijkerkerstraat 12
3882 PG PUTTEN
Bekijk op Google Maps
Omschrijving

Geniet van heerlijke huisgemaakte hamburgers met eigengemaakte sauzen in een huiselijke sfeer. Er is keus genoeg voor jong en oud!Beleef en proef de sfeer van route 66, met de home made burgers van Terra Nova!
Naast het huisgemaakte gebak vind u ook de gebruikelijke broodjes, uitsmijters en plate-service.
Maar de daadwerkelijke kracht van de menukaart zit het in de huisgemaakte assortiment van burgers.
Naast vele speciaal bieren en een mooie wijnkaart is er voor ieder wat wils op de kaart.

Minigolf
Naast het restaurant kunt u bij Terra Nova ook tercht voor de bijzondere minigolfbaan, een ontwerp van de Zwitserse architect Paul Bongni (Tessin) en beschikt over een ruime bestrating om de banen heen. Zo is het mogelijk om met kinderwagens en rolstoelen overal goed bij te kunnen. Terra Nova beschikt ook over de enige overdekte wedstrijdgeschikte midgetgolfbaan in Nederland. Deze baan is het hele jaar door te reserveren.

Kinderfeestjes
Terra Nova is ook de ideale locatie voor jouw kinderfeestje! Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of een plek waar jij kan vergaderen en een leuke activiteit met elkaar kunt afwisselen? Ook dat kan bij Terra Nova of een bedrijfsuitje te houden. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar om af te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de vele mogelijkheden. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig.


Zaalverhuur
Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of een plek waar jij kan vergaderen en een leuke activiteit met elkaar kunt afwisselen? Ook dat kan bij Terra Nova of een bedrijfsuitje te houden. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar om af te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de vele mogelijkheden. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig. 

Vlindertuin

Op het terrein van Terra Nova is in het voorjaar 2015 een vlindertuin aangelegd. Diverse bloemen en struiken met moeten er voor gaan zorgen dat er vlinders naar de tuin worden getrokken. Nu de tuin voorzien is van de beplanting hebben de eerste vlinders zich al laten zien. De vlinders bevinden zich in een open tuin en afhankelijk van het weer zijn ze wel of niet zichtbaar. 

Openingstijden
Woensdag11:00
Donderdag11:00
Vrijdag11:00
Zaterdag11:00
Zondag11:00

Vanaf 11:00 uur kun je terecht voor een lekker kopje koffie. De keuken gaat om 11:30 open voor de heerlijke hamburgers en overige mogelijkheden.

Lunchja
Dinerja
Type eetgelegenheideetcafé
Specialiteit keukenhamburgers
Toegankelijk voor gehandicaptenja
Aangepast voor gehandicaptenja
gehandicaptenparkeerplaatsja
rolstoeltoegankelijk toiletja
Toelichting toegankelijkheidHet park is rolstoelvriendelijk.
Eigen parkeerterreinja
Parkeergaragenee
Betaald parkerennee
Parkeren bij accommodatieja
Parkeergelegenheid bussenja
FietsenstallingOpen
Lid VVVja
HuisdierenHuisdieren alleen aan de lijn
Oplaadpunt elek. fietsja
Terug