Ga naar inhoud

Zien & Doen

Recreatiegebied Strand Horst

Kinderuitje Watersport Leisurelands

Omschrijving

Recreatiegebied van circa 160 ha. Strand Horst biedt een scala aan activiteiten, zoals Pitch&Putt Golf, paintball, surfen, kitesurfen, jachthaven en horeca.

Door de fantastische ligging en het ondiepe water van het Wolderwijd is Strand Horst één van de beste surf- en kitesurflocaties van Nederland. Strand Horst ligt in Ermelo en Harderwijk en heeft verschillende zandstranden, ligweiden en voorzieningen voor een dagje uit. Bij de diverse horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Strand Horst biedt een breed scala aan activiteiten. Er is een botenhelling op Horst-Zuid waar u een boot te water kunt laten gaan. Daarnaast heeft Strand Horst een jachthaven en restaurants, en kunt u per fiets of lopend met het pontje naar Zeewolde in Flevoland. 

Recreatiegebied Strand Horst is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaald u parkeergeld. 

Kenmerken

Eigen parkeerterrein1
HuisdierenHuisdieren niet toegestaan

Openingstijden

Het recreatiegebied is toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Van 1 mei tot 1 oktober geldt een hondenverbod. Van 1 oktober tot 1 mei zijn honden wel toegestaan.

Prijzen

De toegang tot Strand Horst is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld. U kunt hiervoor een pas aanschaffen waarmee u het hele jaar kan parkeren. Deze pas is verkrijgbaar bij VVV Ermelo. U kunt ook een dagkaart kopen bij de automaat.

Locatie

Recreatiegebied Strand Horst
Terug