Ga naar inhoud

Zien & Doen

Kinderfeestje bij Reintje de Vos

Omschrijving

Reintje de Vos is een organisatiebureau wat in speelt op natuurbeleving in de regio van Ermelo. Kinderfeestjes is één van de activiteiten waar hij zich mee bezig houdt.

Wil jij ook eens wat anders op je verjaardagsfeestje doen?
Hou jij van lekker buiten zijn! Van speuren en onderzoeken! En van een mooi vuur! Dan is Go Outside vast iets voor jou. We gaan vanaf onze locatie de Windkanter in Ermelo op camping de Kriemelberg op ontdekkingsreis de natuur in! Bij terugkomst leggen we een heus vuur aan. Als dit allemaal gedaan is, is het tijd dat jij je eigen knakworsten warm draait boven het vuur…


De schat van de Zuiderzeepiraten Vroeger lag Ermelo aan zee, echt waar! Aan de Zuiderzee, alwaar nu Flevoland ligt. Nu voer daar heel lang geleden kapitein Bonkepoot met zijn schip vol kostbaarheden en bemanning over deze zuiderzee. Het verhaal gaat dat hij ooit een grote schat begraven heeft in de buurt van Irminlo, het huidige Ermelo, maar de kaart ging verloren. Reintje de Vos heeft die kaart weer voor jaren terug gevonden. Hij heeft alleen wel jou hulp en die van je vrienden nodig om de schat te vinden. Help je mee zoeken? De schat van de Zuiderzeepiraten is een spannende tocht, vol met opdrachten, door bos en over heide.

=

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Locatie

Kinderfeestje bij Reintje de Vos
Terug