Ga naar inhoud

Zien & Doen

De Kanovijver

Adres
De Kanovijver
Suikerbakker 40
3851 EV ERMELO
Bekijk op Google Maps
Omschrijving

In de bebouwde kom van Ermelo bevindt zich de kanovijver! Een grote vijver met een leuke ruim opgezette speelweide en kinderzwembad. Een erkend speelpark dat gerund wordt door vrijwilligers. Een garantie voor uren lang speelplezier! De vijver is gemiddeld 65 cm diep en wordt gebruikt voor kanovaren en spartelen in het water. Er zwemmen geen vissen in het water, wel zwemmen er soms een paar eenden. Het kinderzwembad is maar 50 cm diep! Op het eiland liggen 4 grote trampolines, een schommel, klimrekken. Er is een klimtoestel met glijbaan, zandbak, schommels, kabelbaan, een tennistafel, etc.

Kano’s, surfplanken en waterfietsen kunt u bij ons huren. Ook beschikken wij over een toiletgebouw. Er is een zonneweide en er zijn picknicktafels waar u gezellig aan kunt zitten. De kanovijver is zeer kindvriendelijk en het hele terrein is omgeven door een hek. U mag zelf eten en drinken meenemen maar er is ook een winkeltje aanwezig voor koffie/thee, limonade, snoep, chips en ijs. Lekker een dag van het zonnetje genieten met uw gezin! Op ons grasveld zitten terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn of aan het kanovaren?
Er zijn geen huisdieren toegestaan!
Ligt er ijs, dan kan er zelfs geschaatst worden op de vijver!

Openingstijden

Voor groepen/scholen zijn er andere openingstijden mogelijk info@dekanovijver.eu

Prijzen
Kinderen/volwassenen: van 13.00 tot 17.30 uur €3,50 Kinderen/volwassenen: van 15.30 tot 17.30 uur €2,50 Huur Kano’s per half uur: €1,00 Huur Waterfiets per half uur: €2,00
Trampolineja
Kanoënja
Recreatieplasja
Aan/bij natuurwaterja
Toegankelijk voor gehandicaptenja
Autovrij terreinja
Eigen parkeerterreinja
Speeltuinja
Speelveldja
kinderenja
gezinnenja
Lid VVVja
Informatie kaartverkoopOok hebben wij gezinsabonnementen prijs afhankelijk van het aantal kinderen.
Terug