Ga naar inhoud

Zien & Doen

Organisatiebureau Reintje de Vos

Omschrijving

Reintje de Vos is een organisatiebureau wat in speelt op natuurbeleving in de regio van Ermelo. Natuurexcursies, kinderfeestjes en houtbewerking is een kleine greep uit de mogelijkheden.

Bewust worden van de natuur op een actieve en (ont)spannende wijze. Bijvoorbeeld d.m.v. een educatieve wandelexcursie onder leiding van een gids. Veelal hanteert hij een mix van onderwerpen als het grofwild en hun achter gelaten sporen, de historie van het gebied en de opkomst van de bosbouw. (Uiteraard kan een wandeling of presentatie ook in z’n geheel over 1 onderwerp gaan.) Onderweg wordt er veelal gebruik gemaakt van diverse meegenomen voorwerpen als dierenpootjes, kaakjes, geweistangetjes, foto-afbeeldingen en of kaarten om het verhaal extra te verduidelijken.


Naast deze wandeltochten worder er ook andere activiteiten georganiseerd zoals workshops hout bewerking, maar ook fotografie natuurtochten en kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden.


Tevens organiseren ze diverse activiteiten ter invulling voor zo wel zakelijke als particuliere klanten. Een bedrijfs- of personeelsuitje, familiepartijen en zo meer.


Een compleet overzicht is te vinden op www.reintjedevos.nl

Locatie

Organisatiebureau Reintje de Vos
Terug