Ga naar inhoud

Zien & Doen

Minigolf Terra Nova

Kinderuitje Overdekt Oplaadpunt Regen

Omschrijving

Kom minigolfen op de originele en unieke baan van Terra Nova met veel natuursteen, een prachtig park met fonteinen en beeldende kunst.

Bij slecht weer is het mogelijk om overdekt midgetgolf te spelen en ’s avonds wordt de baan volledig verlicht.


Kom minigolfen op de originele en unieke baan van Terra Nova met veel natuursteen, een prachtig park met fonteinen en beeldende kunst. Bij slecht weer is het mogelijk om overdekt midgetgolf te spelen en ’s avonds wordt de baan volledig verlicht.
De bijzondere minigolfbaan is een ontwerp van de Zwitserse architect Paul Bongni (Tessin) en beschikt over een ruime bestrating om de banen heen. Zo is het mogelijk om met kinderwagens en rolstoelen overal goed bij te kunnen. Terra Nova beschikt ook over de enige overdekte wedstrijdgeschikte midgetgolfbaan in Nederland. Deze baan is het hele jaar door te reserveren. 

Sluit de minigolfsessie af met een hapje of een drankje in het bijbehorende restaurant. Ook de ideale locatie om een (familie)feest of een bedrijfsuitje te houden. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar om af te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de vele mogelijkheden. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig.

Kenmerken

HuisdierenHuisdieren alleen aan de lijn
Toegankelijk voor personen met een handicap1
Aangepast voor personen met een handicap 1
Toelichting toegankelijkheidHet park is rolstoelvriendelijk.

Openingstijden

Voor de actuele tijden kan u terecht op de website: www.terranova-putten.nl

Locatie

Minigolf Terra Nova
Terug