Ga naar inhoud

Zien & Doen

Wijngaard Telgt

Omschrijving

Wijngaard Telgt voor rondleidingen, excursies en wijnproeverijen en diverse arrangementen. Of gewoon even voor een glaasje wijn in de natuur op het wijnterras!

Iedere zaterdag is de wijngaard geopend voor wijnverkoop. Daarnaast zijn er diverse activiteiten mogelijk. Zo wordt er ieder jaar een open dag gehouden en worden er regelmatig aanschuif wijnproeverijen georganiseerd. Natuurlijk kunt u ook voor uw eigen groep (vanaf 6 personen) een rondleiding reserveren. 


Aanschuif Wijnproeverij, hieraan kunt u individueel meedoen.
Wij geven u een rondleiding in de wijngaard met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij. Er zullen dan 3 soorten wijn, één likeur en binnenbrandje te proeven zijn, aangevuld met zoutjes, stokbrood, kaas (3 soorten) en olijven. De kinderen hebben keuze uit druivensap of eventueel andere sappen, zodat ze voor hun gevoel ook meedoen. Deze duurt ongeveer 3 uur. De data voor deze aanschuif middagen vind u hier


Rondleiding in Wijngaard Telgt + Kleine wijnproeverij, voor uw eigen groep.
Wij geven u een rondleiding in de wijngaard met aansluitend een kleine  wijnproeverij. Er zullen dan 2 soorten wijn en één likeur of binnenbrandje te proeven zijn, aangevuld met zoutjes, stokbrood en olijven. De kinderen hebben de keuze uit druivensap of eventueel andere sappen, zodat ze voor hun gevoel ook meedoen. Deze duurt ongeveer 2,5 uur.


Rondleiding in Wijngaard Telgt + uitgebreide wijnproeverij:
Wij geven u een rondleiding in de wijngaard met aansluitend een uitgebreide wijnproeverij. Er zullen dan 3 soorten wijn, één likeur en binnenbrandje te proeven zijn, aangevuld met zoutjes, stokbrood, kaas (3 soorten) en olijven. De kinderen hebben keuze uit druivensap of eventueel andere sappen, zodat ze voor hun gevoel ook meedoen. Deze duurt ongeveer 3 uur. 

Openingstijden

Iedere zaterdag van 9.00-17.00 uur geopend voor wijnverkoop. Rondleidingen zijn op afspraak

Locatie

Wijngaard Telgt
Terug