Ga naar inhoud

Zien & Doen

Recreatiegebied Strand Horst

Adres
Recreatiegebied Strand Horst
Palmbosweg 22
3853 LB ERMELO
Bekijk op Google Maps
Omschrijving

Recreatiegebied van circa 160 ha. Strand Horst biedt een scala aan activiteiten, zoals Pitch&Putt Golf, paintball, surfen, kitesurfen, jachthaven en horeca.

Door de fantastische ligging en het ondiepe water van het Wolderwijd is Strand Horst één van de beste surf- en kitesurflocaties van Nederland. Strand Horst ligt in Ermelo en Harderwijk en heeft verschillende zandstranden, ligweiden en voorzieningen voor een dagje uit. Bij de diverse horecapunten kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Strand Horst biedt een breed scala aan activiteiten. Er is een botenhelling op Horst-Zuid waar je een boot te water kunt laten gaan. Daarnaast heeft Strand Horst een jachthaven en restaurants, en kun je per fiets of lopend met het pontje naar Zeewolde in Flevoland.
Bij Telstar Surfclub kun je overnachten.


Recreatiegebied Strand Horst is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld. 

Openingstijden

Het recreatiegebied is toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Van 1 mei tot 1 oktober geldt een hondenverbod. Van 1 oktober tot 1 mei zijn honden wel toegestaan.

Prijzen
De toegang tot Strand Horst is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld. Betaalwijzen: contant (uitsluitend muntgeld) of PIN.
(zee)surfen toegestaanja
Binnen/buitenBuiten
Eigen parkeerterreinja
Speelveldja
Huisdierennee
kinderenja
groepenja
gezinnenja
jongerenja
scholierenja
studentenja
volwassenenja
seniorenja
Oppervlakte (buiten)160
Terug