Manege en Pensionstal Sequoia Stables afbeelding 1Manege en Pensionstal Sequoia Stables afbeelding 2Manege en Pensionstal Sequoia Stables afbeelding 3Manege en Pensionstal Sequoia Stables afbeelding 4Manege en Pensionstal Sequoia Stables afbeelding 5Manege en Pensionstal Sequoia Stables afbeelding 6

Manege en Pensionstal Sequoia Stables

Onze manege ligt aan het Veluwe Massief, een gebied van 2400 ha. met bossen en heidevelden. Vanaf ons terrein kun je uren lang rijden zonder een verharde weg te hoeven volgen. Op ons prachtige, bosrijke terrein bevinden zich twee grote verlichte buitenbakken, een binnenbak en een verlichte overdekte springbak.

Daarnaast zijn er vier paddocks waarvan er een overdekt is, een grote stapmolen en zo’n  60 stallen. Een grote springweide en een longeerton ontbreken uiteraard ook niet.
De paardrijlessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs. De lessen worden op verschillende niveaus gegeven. Gelet op de unieke locatie behoren mooie buitenritten uiteraard tot de mogelijkheden.
 
Voor logés:
U hebt een vakantie geboekt in Ermelo, maar je wil je trouwe viervoeter niet missen in die periode. Wij hebben op onze accommodatie boxen voor onze gasten en u kunt dan gebruik maken van al onze faciliteiten.
 
Pleisterplaats:
Bent u op doortocht? Of wilt u vanaf de manege een prachtige bosrit rijden?
Wij bieden deze mogelijkheid voor een kort verblijf van € 5,00 per paard per uur. Terwijl uw paard uitrust op de daarvoor bestemde rustplaats of (indien beschikbaar) een paddock, kunt u zelf een hapje en een drankje nuttigen op het terras van het clubhuis.
 
Boswandeling met pony:
Voor de piepjonge ruiters (jonger dan 8/9 jaar) bieden wij een boswandeling met een pony aan. Onder begeleiding van de ouders kunnen kinderen op een pony een leuke wandeling maken over het bospad op ons eigen terrein.
 
Voor meerdere activiteiten en informatie kunt u altijd een kijkje nemen op onze website: www.sequoiastablesermelo.nl  
Email: contact@sequoiastablesermelo.nl
Telefoon: 0341-426426

Locatie

Manege en Pensionstal Sequoia Stables
Fazantlaan 14
3852 AM ERMELO NL

Contactgegevens

Website: http://www.sequoiastablesermelo.nl/
Telefoon (reserveringen): 0341 426 426
contact@sequoiastablesermelo.nl

Openingstijden

Maandag:
09:30 - 22:00
Dinsdag:
09:30 - 22:00
Woensdag:
09:30 - 22:00
Donderdag:
09:30 - 22:00
Vrijdag:
09:30 - 22:00
Zaterdag:
09:30 - 17:00
Zondag:
09:30 - 17:00

Prijzen

Voor tarieven zie website,

Extra informatie

Huisdieren
Huisdierenja
Sport
Binnen/buitenja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicaptenja
Toelichting toegankelijkheidja
< Terug