Ga naar inhoud

Logeren bij De Mariahoeve

Bijzonderovernachten Museum Openluchtmuseum Logies

Omschrijving

Slapen in een klein openluchtmuseum met de sfeer van vroeger en het comfort van nu? Betrek tijdelijk een van de Boeren Blokhutten of gastenverblijven op het terrein van Museumboerderij Mariahoeve.

Boeren Blokhutten
Deze zijn geschikt voor vijf personen en beschikken over koud water, een kitchenette, glaswerk, kookgerei, dekbedden en hoofdkussens. Verdere voorzieningen zijn geregeld in het toiletgebouw van de camping. De hutten zijn rookvrij en huisdieren zijn toegestaan. Op het terrein staan 3 blokhutten.


Gastenverblijven
De sfeer van vroeger ervaren met het comfort van nu? In de prachtig & sfeervolle gastenverblijven heeft u gegarandeerd een bijzondere overnachting. In de voormalige kippenschuren van de Mariahoeve zijn een driepersoons en een tweepersoons gastenverblijf gerealiseerd.  


De gastenverblijven beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast heeft het de beschikking over een kitchenette zodat u zelf een maaltijd kan bereiden, ruime koelkast, waterkoker en Senseo of Nespresso apparaat (geen tv aanwezig). Ideaal voor een lekker weekendje of midweekje weg!
U boekt deze verblijven op basis van logies! Dit betekent dat de bedden zijn opgemaakt en dat er een setje bad en keukenlinnen voor u klaarligt. Een ontbijt kunt u bijboeken. 

Kenmerken

Eigen parkeerterrein1
HuisdierenHuisdieren toegestaan

Locatie

Logeren bij De Mariahoeve
Terug