Ga naar inhoud

Camping Marbacka

Omschrijving

Camping Marbacka is een kleinschalige, gemoedelijke en rustige camping. Camping Marbacka is het ideale startpunt om de omgeving te voet of met de fiets te verkennen.

Camping Marbacka heeft 5 verschillende Glamping accommodaties, namelijk 3 CampingPods en 2 Pipowagens met mooie terrassen en veel privacy, waarvan 4 geschikt zijn tot 4 personen. Alle accommodaties beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet en een compleet ingerichte keuken. Naast onze glamping accommodaties is er nu ook een ruime stacaravan te huur met 2 aparte slaapkamers. Bij ons kunt u luxe verblijven met het echte camping gevoel. Daarnaast heeft Camping Marbacka 6 kampeerplaatsen met privé sanitair. Alle plaatsen zijn verhard en 3 plaatsen hebben ook nog een mooi stoepje voor de deur of beschikken over een tuinhuis om de fietsen in te plaatsen. Camping Marbacka heeft ook 18 vaste gasten met een eigen stacaravan of huisje.


De kosten voor een compleet luxe overnachting bedragen €65,00 per nacht (minimaal 2 nachten). Voor 7 nachten bedragen de kosten €390,00. Onze kampeerplaatsen met privé sanitair kosten €35,- per nacht all-in.  Er zijn GEEN honden toegestaan op camping Marbacka. Wij hebben geen entertainment, kantine of winkel, wat de rust ten goede komt. Het wild loopt bij ons letterlijk over de camping heen!

Openingstijden

De camping is geopend van maart t/m oktober.

Locatie

Camping Marbacka
Terug