Ga naar inhoud

Hoeve Kindergoed

Veluwe Trouwlocatie Ermelo Groepsaccommodatie Landelijkgelegen

Omschrijving

Hoeve Kindergoed is de perfecte vakantieboerderij voor een weekend met familie of vrienden. Ruimte voor iedereen en goed verzorgde faciliteiten zoals 4 badkamers, een grote keuken, 10 verschillende slaapkamers en een heel mooi terras in de boomgaard!

Hoeve Kindergoed bestaat uit twee gebouwen en heeft in totaal plek voor 50 personen. Het is een oude Veluwse boerderij met een authentieke uitstraling. In de loop der jaren is de groepsaccommodatie uitgebreid tot een prachtige vakantieboerderij die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een grote woonkamer met bar, een luxe keuken en een geweldig terras met boomgaard. Er is in in alle jaargetijden genoeg ruimte zowel binnen als buiten.


Leuke ontspanning!


Op en rond het erf is er alle ruimte voor ontspanning door met elkaar te sjoelen, jeu de boules te spelen op onze eigen jeu de boule baan, lekker te ontbijten en te borrelen op ons terras met uitzicht op de boomgaard. En is er genoeg ruimte voor de kinderen om zich te vermaken.


Hoeve Kindergoed is de perfecte trouwlocatie voor een geweldige bruiloft op een oude boerderij in Ermelo met alle privacy voor jullie gasten! Je kan op de Hoeve overnachten. Dat geeft jullie alle tijd om het feest met je vrienden en familie voor te bereiden. Op de grote dag heb je dan alle tijd om samen met je gasten een geweldig feest te vieren in jullie eigen stijl!

Locatie

Hoeve Kindergoed
Terug