Ga naar inhoud

Recreatiepark De Bosrand

Omschrijving

Recreatiepark de Bosrand is prachtig gelegen tussen Garderen en Ermelo, omsloten door bos en heide en ligt centraal ten opzichte van vele bezienswaardigheden en activiteiten. Het park is vooral gericht op fietsers, wandelaars, en natuurliefhebbers.

Voor jonge gezinnen is het ook een fijn plekje. Je vind op deze camping een kampeerveldje aangrenzend aan een zandbak met speelhuisjes en glijbaan, ook is er een bolderkar en skelter aanwezig. Het terrein is autovrij, dus kunnen kinderen onbezorgd spelen! Op Recreatiepark de Bosrand vind je kampeerplaatsen met elektra, water en WiFi op de plaats, die al voorzien zijn van gronddoek, als ondergrond voor in de voortent. Natuurlijk is er een goed verzorgd en verwarmd toiletgebouw met o.a: ruime douches, was-cabines met gratis warm water, afwastafel en wasserette met wasmachine en droger.


Het is mogelijk om een fiets te huren om de omgeving te verkennen. Ook zijn er bij de receptie van de camping wandel- en fietsroutes verkrijgbaar en je hebt de mogelijkheid om dagelijks een nieuwe krant te kopen. Het recreatiepark is het hele jaar open en dus ook in de herfst en in de winter kun je kamperen op Recreatiepark de Bosrand. Wat het park een bezoekje waard maakt, is de gastvrijheid met een persoonlijk tintje en de goede sanitaire voorzieningen waarbij hygiƫne hoog in het vaandel staat.

Kenmerken

Eigen parkeerterrein1
HuisdierenHuisdieren alleen na overleg

Locatie

Camping De Bosrand
Terug