Ga naar inhoud

Logeren bij De Mariahoeve

Ermelo Openluchtmuseum Museumboerderij Camping

Omschrijving

Slapen in een klein openluchtmuseum met de sfeer van vroeger en het comfort van nu? Zet je tent, caravan of camper neer op het kampeerveld en geniet van de rust, ruimte en prachtige natuur.

Dit alles op een paar kilometer van de Randmeren en vlakbij een bosrijke omgeving in het grootste natuurgebied van Nederland: de Veluwe. U bevindt zich in de buurt van uitgestrekte bossen, prachtige heideterreinen en unieke landschappen. We beschikken voor onze campinggasten over een modern sanitair gebouw.


De camping beschikt over 20 ruime plaatsen met een stroomsterkte van 6 ampère. Op de camping staat een verzorgd en modern sanitair gebouw met douches/wastafels met warm water, afwasplaats en een stortplaats voor een chemisch toilet.


Voor kinderen is er op het terrein ook genoeg te doen, zo zijn er skelters, traptrekkers, een zandbak, trampoline, tafeltennis tafel en een dierenweide.


De camping is geschikt voor caravans, campers en tenten. Er zijn twintig plaatsen van 10 x 15 m. De stroomsterkte is 6 ampère. Vier bijvoorbeeld een leuk familieweekend op de camping en laat de bijbehorende schenkerij zorgen voor een uitgebreide barbecue of buffet. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.
De schenkerij beschikt over een landelijke, kleine keuken en beidt de gelegenheid tot lunches, diner en buffetten op afspraak. De museumboerderij is ideaal voor verschillende arrangementen, zoals vergaderingen, feesten of andere op maat gemaakte samenkomsten. Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk. Informeer naar de vele mogelijkheden.
Kenmerken

Eigen parkeerterrein1

Openingstijden

De camping is geopend vanaf 27 maart t/m 1 oktober 2021.

Locatie

Logeren bij De Mariahoeve
Terug