Ga naar inhoud

Camping Marbacka

Omschrijving

Camping Marbacka is een kleinschalige, gemoedelijke en rustige camping. Camping Marbacka is het ideale startpunt om de omgeving te voet of met de fiets te verkennen.

Camping Marbacka heeft 4 verschillende Glamping accommodaties, namelijk 2 CampingPods en 2 Pipowagens met mooie terrassen en veel privacy, waarvan 3 geschikt zijn tot 4 personen. Alle accommodaties beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet en een compleet ingerichte keuken. Bij ons kunt u luxe verblijven met het echte camping gevoel. Daarnaast heeft Camping Marbacka 2 kampeerplaatsen met privé sanitair. Camping Marbacka heeft ook 23 vaste gasten met een eigen stacaravan of huisje.


De kosten voor een compleet luxe overnachting bedragen €62,50 per nacht (minimaal 2 nachten). Voor 7 nachten in 2021 bedragen de kosten €350,00 en in het hoogseizoen €375,00 voor 7 nachten. 
Er zijn GEEN honden toegestaan op camping Marbacka. Wij hebben geen entertainment, kantine of winkel, wat de rust ten goede komt. Het wild loopt bij ons letterlijk over de camping heen!

Openingstijden

De camping is geopend van maart t/m oktober.

Locatie

Camping Marbacka
Terug