Ga naar inhoud

Camping Klarenbeek

Omschrijving

Camping Klarenbeek ligt op een steenworp afstand van Ermelo en Putten en biedt met 25 ruime staanplaatsen genoeg ruimte voor uw caravan, camper en tent. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig.

Als u houdt van een rustige vakantie en van kleinschalig kamperen op een rustige, mooie locatie, voelt u zich vast thuis op deze camping. Ook voor kinderen biedt de camping volop plezier. Er is naast de camping (op voldoende afstand van de camping) een in- en outdoor speeltuin waar de campinggasten gebruik van mogen maken.  Daarnaast beschikt de camping over een dierenweide met verschillende boerderij dieren en een jeu-de-boulesbaan.


De camping beschikt over 2 trekkershutten/blokhutten voor 4 personen. De hutten zijn eenvoudig maar comfortabel en sfeervol ingericht. Geschikt voor mensen die toch het campinggevoel willen beleven maar op een comfortabele manier. De hutten staan bij het campingveld op een ruime plek, het sanitairgedeelte is vlakbij.


Tevens heeft de camping een pensionstalling voor paarden. Er zijn ruime boxen, weidegang, een buitenrijbak en een longeerbak aanwezig.

Kenmerken

Eigen parkeerterrein1
Toelichting hondenMaximaal 2 honden, meer huisdieren in overleg
HuisdierenHuisdieren toegestaan

Locatie

Camping Klarenbeek
Terug