Ga naar inhoud

Vakantiehuis De Koepel

Omschrijving

Op Landgoed Den Haspel ligt het vakantiehuis 'De Koepel' geheel vrijstaand in het bos op de Veluwe tussen Harderwijk en Ermelo. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen en is omgeven door een groot grasveld en omringd door eigen bos.

Er zijn uitgebreide wandelpaden en fietspaden door de bossen en de heide. Voor paardenliefhebbers is er de mogelijkheid om eigen paarden te stallen.


De Koepel bevat een entree met een garderobe en een ruime lichte woonkamer met vloerverwarming. De open keuken is volledig ingericht, er is een grote 8 persoonstafel, zithoek met houtkachel en openslaande deuren naar buiten. Op het overdekte terras kunt u heel het jaar genieten van uw ontbijt, lunch of diner.
De slaapvertrekken bevinden zich op split level. Beneden is er een slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met een stapelbed. Tevens is er beneden een badkamer met douche en een aparte wc. Boven zijn er opnieuw 2 slaapkamers en een wc. Op deze verdieping zijn er een slaapkamer met twee losse bedden en een slaapkamer met twee losse bedden die aan elkaar geschoven kunnen worden.

Locatie

Vakantiehuis De Koepel
Terug