Ga naar inhoud

Recreatiepark De Paalberg

Omschrijving

De Veluwe is onze achtertuin! De Paalberg is een schitterende camping op de Veluwe in een fantastische omgeving.

De Paalberg is het enige recreatiepark in Nederland met het predikaat “Hofleverancier”. Daarnaast zijn wij net als voorgaande Jaren een ANWB erkende Top camping.


Tevens verhuren wij, het gehele jaar door, 7 vrijstaande bungalows. Deze zijn ingericht voor 6 personen en voorzien van openhaard, 3 huisdiervrije Heidelodge voor 4 personen, 13 x Forest Cottage voor 4 personen. (waarvan 4 huisdiervrij) en 2  unieke nieuwe Hotelchalets voor 2 personen.


De camping is 30 ha. groot en ligt midden tussen bossen en heide. Nergens ziet u hier rechte straatjes met caravans keurig op een rij. "De Paalberg" heeft geen buren.
Aan alle kanten loopt u vanaf het terrein het bos in of de heide van de Veluwe op. Duizenden hectare liggen klaar om ontdekt te worden.  “De Paalberg” is een ideale gezinscamping. Ook tieners hebben het bij ons prima naar hun zin.
Het toiletgebouw wat in de herfst en de winter geopend is, wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming.  Wij
hebben aantrekkelijke arrangementen voor winterkampeerders. Tijdens de vakanties is er een professioneel recreatieprogramma dat verzorgd wordt door Recrateam. Voor alle leeftijden is er dan van alles te doen.

Kenmerken

TerrasJa
TuinstoelenJa
Eigen parkeerterrein1

Prijzen

Per week vanaf: €300
Per weekend vanaf: €185
Per midweek vanaf: €185
Bedlinnen p.p.: €8
Eindschoonmaak vanaf: €36
Toeristenbelasting p.p.p.d.: €1.5
Bovenstaande prijzen zijn voor het laagseizoen.Voor een compleet overzicht kunt u kijken op de website: www.paalberg.nl

Locatie

Recreatiepark De Paalberg
Terug