Ga naar inhoud

Kastelenhof

Omschrijving

Welkom bij Bungalowpark Kastelenhof! Waar de natuur overal om u heen te vinden is, waar de bungalows allemaal vrijstaand zijn en waar groot en klein kan genieten van de rust en ruimte op ons park.

Heel veel wandel en fietsmogelijkheden. Verschillende speelweides voor de kinderen én een binnenspeeltuin. Honden welkom, losloopgebied dichtbij.


Bent u op zoek naar een comfortabele bungalow in een prachtige omgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres! Midden tussen bossen en heide ligt park Kastelenhof, als een parel in het groen, klaar om door u ontdekt te worden. Op het autovrije park vindt u bungalows voor 2 tot 8 personen, allemaal vrijstaand. Er zijn heel veel wandel- en fiets-routes om de omgeving te verkennen. Fietsen zijn te huur bij de receptie.
Voor de kinderen zijn er verschillende speelweides met o.a. trampoline, grote zandbakken, schommels, glijbaan en een prachtig Spetterpark voor waterplezier op zonnige dagen. Centraal gelegen t.o.v. veel attractieparken: Het Loo, Apenheul, Julianatoren, Kröller Möller, enz.

http://www.zoover.nl/nederland/gelderland/garderen/bungalowpark-kastelenhof/bungalow  

Kenmerken

TuinJa
Eigen parkeerterrein1
HuisdierenHuisdieren toegestaan

Locatie

Bungalowpark Kastelenhof
Terug