Ga naar inhoud

Camping Marbacka

Adres
Camping Marbacka
Leuvenumseweg 130
3852 AX ERMELO
Bekijk op Google Maps
Omschrijving

Camping Marbacka is een zeer rustige kleine camping midden tussen de Leuvenumse bossen en vlakbij de hei. Een perfecte plek voor fietsers en wandelaars.

Wij beschikken over twee prachtige ruime kampeerplaatsen voor toercaravan, tent of camper met of zonder privé-sanitair. Verder zijn er 3 erg leuk ingerichte pipowagens met een ruim terras voor de verhuur. Nieuw zijn de 2 mooie camping pods. De pipowagens en de camping pods beschikken over privé sanitair.


Camping Marbacka is een zeer rustige kleine camping midden tussen de Leuvenumse bossen en vlakbij de hei. Een perfecte plek voor fietsers en wandelaars. Wij beschikken over twee prachtige ruime kampeerplaatsen voor toercaravan, tent of camper met of zonder privé-sanitair. Parkeren mag naast de caravan. De rest van de camping zijn vaste plaatsen met stacaravans en huisjes. En sinds kort is er ook een pipowagen aanwezig, een compleet luxe overnachting nu voor maar €62,50 per nacht; voor 7 nachten in 2021 €350,00 en in het hoogseizoen 375,00 voor 7 nachten.
Er zijn GEEN honden toegestaan op camping Marbacka. Wij hebben geen entertainment, kantine of winkel, wat de rust ten goede komt. Het wild loopt bij ons letterlijk over de camping heen! 

Openingstijden
De camping is geopend van maart t/m oktober.
In/bij bosJa
In/bij heidegebiedJa
In/bij wandelgebiedenJa
Terug