Ga naar inhoud

Bungalowpark In de Rimboe

Omschrijving

De naam ”In de Rimboe” is dan ook niet voor niets gekozen. Omringd met imposante bomen, in het wild levende dieren en nog veel meer natuurschoon, waant een ieder zich ver weg van de bewoonde wereld.

Op het park staan 10 huurbungalows voor maximaal 6 personen. De bungalows bieden veel privacy en liggen gesitueerd aan de buitenzijde van het park met vrij uitzicht op de bossen.


De bungalows aan de bosrand van In de Rimboe bieden een triomfantelijk uitzicht. Ze zijn voorzien van alle gemakken, zodat ze geschikt zijn om tijdens elk seizoen van het jaar zorgeloos in te ontspannen. Ook omdat alle voorzieningen van de camping dichtbij zijn. Elke bungalow heeft een eigen parkeerplaats, twee slaapkamers, een keuken met alle benodigde apparatuur en een huiskamer met 3-zitsbank, een eethoek, LCD-televisie en DVD-speler. De badkamers zijn uitgerust met wastafel, douche en toilet. Voor het terras is een tuinset aanwezig. De slaapplaatsen zijn al verzorgd met kussens, dekbedden en dekens. Bedlinnen is aanvullend te reserveren.

Locatie

Bungalowpark In de Rimboe
Terug