Ga naar inhoud

Logeren in De Hof van Minemeu

Genieten

Omschrijving

Midden in de landelijke omgeving van de gemeente Ermelo in het buurtschap Telgt kunt u logeren in De Hof van Minemeu. U verblijft in een 2-persoonskamer met een badkamer met toilet, douche en wastafel. Bovendien staat u een grote keuken ter beschikking.

U kunt in De Hof van Minemeu 1 of 2 twee persoonskamers huren, zodat u met maximaal 4 personen hier kunt verblijven. Eventueel is er ook een mogelijkheid om nog een extra tweepersoonskamer te huren wat de accommodatie voor maximaal 6 personen geschikt maakt. De accommodatie wordt aan één gezelschap verhuurd. 
De ruime kamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed, zitje, televisie en airco. Er is één aparte badkamer welke beschikt over toilet, douche en wastafel. 


U hebt een royale keuken met oven, vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en tosti ijzer. In de keuken staat ook een grote eethoek. 


De accommodatie ligt op 3,5 km. van het centrum en u verblijft op basis van logies. Een warme bakker ligt op 200 meter. 
De omgeving is zeer geschikt om te fietsen en te wandelen. Het water van Strand Horst, de heide en de bossen liggen in de omgeving van de accommodatie. 


Er is ruime parkeergelegenheid en de fietsen kunnen binnengezet worden. 


Gelieve contact met de gastheer opnemen via SMS of Whatsapp in verband met werk. 

Prijzen

1 persoon: € 50,00

2 personen: € 100,00De prijzen zijn per nacht en inclusief toeristenbelasting.

Locatie

Hof van Minemeu
Terug