Ga naar inhoud

B&B Op 't Leven

Omschrijving

Niet ver van het centrum van Ermelo en vijf kilometer verwijderd van het centrum van Harderwijk ligt B&B Op ’t Leven. De B&B ligt in een mooie, bosrijke omgeving niet ver van de doorgaande weg naar Harderwijk en naar Putten. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen en te wandelen.

De B&B beschikt over vier frisse, nieuwe ingerichte kamers, allen voorzien van een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. De kamers zijn onder andere voorzien van een boxspring, een zitje en televisie. En vanzelfsprekend de mogelijkheid om uw kleding op te hangen.

In de ochtend staat er een ontbijt voor u klaar waarbij vers, gezond en, zoveel als mogelijk, biologisch voorop staan. En…het water dat u gebruikt is gevitaliseerd, dus goed voor uw gezondheid.

Parkeren is geen probleem en op maar 100 meter afstand van onze B&B vindt u het gezellige, gastvrije restaurant Bonaparte. Hier kan gekozen worden uit oer-Hollandse gerechten. Het restaurant biedt u een kopje koffie of thee gratis aan indien u daar gaat lunchen of dineren. 

Openingstijden
24/7
Prijzen
Prijs is incl. ontbijt: ja 1-persoons kamer met privé sanitair vanaf: 59.95 2-persoons kamer met privé sanitair vanaf: 79.95 De overnachtingsprijs is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting
Soort accommodatieBed and Breakfast
Tuinja
Parkeren bij accommodatieja
FietsenstallingAfsluitbaar
Tweepersoonskamers3
3/4 Persoonskamers1
InternetverbindingWiFi
Privé badkamerja
Aantal kamers4
Check-in vanaf16:30
Check-out tot10:30
Terug