Ga naar inhoud

B & B 'Uit in 1976', Marja Tack

Omschrijving

“Uit in 1976” omdat het huis stamt uit 1976 en nog veel kenmerken uit die tijd heeft: de open spilttrap, de bruine kozijnen binnen, de nephouten deuren én de houten plafonds in de slaapkamers en van de vide.

Ik speel er wel eens op in door retro dekbedovertrekken te gebruiken … en het groen uit de jaren 70 komt terug op het terras in de emmertjes met kruiden. Verder ben ik van plan de spuuglelijke warmtepomp te camoufleren.


In 2020, vlak voor Corona, begonnen als echte B&B met 2 tweepersoons slaapkamers, een knus gezamenlijk “Zitje” en een ruime badkamer met bad en inloopdouche.. Goed geschikt voor bijvoorbeeld 2 bevriende stellen. Maar ja, sinds Corona zijn intrede deed, moeten mijn gasten uit 1 huishouden komen, omdat ik in het Zitje de anderhalve meter niet kan handhaven. Daarom deze winter mogelijk gemaakt om het appartement een aantal dagen te huren zonder ontbijt en met een (beperkte) kookgelegenheid. De B&B blijft daarnaast natuurlijk gewoon doorgaan: u boekt inclusief (h)eerlijk ontbijt en zonder kookgelegenheid vanaf 1 nacht.


B&B uit in 1976 is een appartement voor maximaal 4 personen met 2 gelijkwaardige slaapkamers, knusse zit/eetkamer met minikeuken, tv en magnetron en ruime, luxe badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en wc. Ruime overloop. Gelegen op eerste verdieping. (Nog) geen traphekje. U bent altijd de enige gast(en) in de B&B. Dat garandeert u de privé badkamer en het alleengebruik van “het Zitje”. Voor kinderen tot en met 2 jaar is er een aparte babykamer met kinderbedje en aankleedkussen te boeken.


Er is een heerlijke, omheinde tuin met groot terras, deels (overdekt) op het oosten en deels op het zuiden. Vogels en eekhoorn zijn kind aan huis. Er is wat buitenspeelgoed, o.a. een zand- en watertafel voor kinderen tot een jaar of 4 en natuurlijk een (kleine, lichte) bal en inmiddels ook een waterbaan.

Prijzen

B&B-prijzen per persoon per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting

1 persoon (ma-do) 59 Euro inclusief toeristenbelasting en ontbijt p.p.p.n
1 persoon (vrij – zo) 62 Euro
2 personen (ma – do) 84 Euro
2 personen (vrij – ma) 89 Euro
2 personen in 2 kamers 99 Euro
Babykamer 17 Euro
Kinderen t/m 12 jaar 27 Euro (max. 2)
Voor 3 of 4 personen vanaf 13 jaar uit 1 huishouden betaalt u respectievelijk 126 Euro of 136 Euro en 148 Euro of 160 Euro.

Extra:
• Babykamer met kinderbed, aankleedkussen en kinderstoel bij te boeken voor 17 Euro per nacht (Let op maximaal 4 personen inclusief baby)
• Wandelwagen en buggy kunt u lenen, een bolderkar kunt u huren, evenals een fiets met een kinderzitje achterop (eerste dag 7,50, daarna 5 Euro per dag)
Terug