Ga naar inhoud

B & B 'Uit in 1976', Marja Tack

Omschrijving

Vraag naar de mogelijkheden in de winter voor een privéavond bij de houthaard met een hapje en een drankje inclusief overnachting met (h)eerlijk ontbijt.

“Uit in 1976” omdat het huis stamt uit 1976 en nog veel kenmerken uit die tijd heeft: de open spiltrap, de bruine kozijnen binnen, de nephouten deuren én de houten plafonds in de slaapkamers en van de vide. Ik speel er wel eens op in door retro dekbedovertrekken te gebruiken … en het groen uit de jaren 70 komt terug op het terras in de emmertjes met kruiden. Verder ben ik van plan de spuuglelijke warmtepomp te camoufleren met een lap Afrikaanse stof die zo uit de jaren 70 had kunnen komen.


Appartement voor maximaal 4 personen met 2 volwaardige slaapkamers, kleine, knusse zit/eetkamer met minikeuken, tv en magnetron en ruime, luxe badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en wc. Ruime overloop. Gelegen op eerste verdieping. (Nog) geen traphekje. U bent altijd de enige gast(en) in de B&B. Ik doe maar 1 boeking per keer. Dat garandeert u de privé badkamer en het alleengebruik van “het Zitje”.


Het appartement wordt verhuurd met 1 of met 2 slaapkamers. In Coronatijd 2 slaapkamers alleen mogelijk voor personen uit 1 huishouden. Verder wissel ik de slaapkamers af bij boekingen van 1 of 2 personen, zodat er tussen de boekingen door goed gelucht kan worden.


Optioneel is (h)eerlijk ontbijt bij te bestellen bij boeking. Hoeft niet voor iedere dag van verblijf. Mag natuurlijk wel. Als het wat betreft Corona mag, kan het ontbijt gebruikt worden in mijn woonkamer of op het overdekte terras. Anders ontbijt u in het Zitje, met wat zelfwerkzaamheid vanwege de anderhalve meter. Koffie en thee zijn van het huis. Voorzieningen daarvoor in het Zitje en in de garage.


Er is een heerlijke, omheinde tuin met groot terras, deels (overdekt) op het oosten en deels op het zuiden. Vogels en eekhoorn zijn kind aan huis. Er is wat buitenspeelgoed, o.a. een zand- en watertafel voor kinderen tot een jaar of 5 en natuurlijk een (kleine, lichte) bal.


Voor wat er te doen is in de omgeving, verwijs ik toch in eerste instantie naar de website van de VVV: www.Ermelobuitenleven.nl. Deze zomer volg ik een cursus die opleidt tot “Gastvrouw van het Landschap” en in de loop van de zomer kan ik u vast veel meer vertellen over mooie plekjes die u kunt bezoeken. Bos en hei, het  coulissen landschap en vergeet vooral polder en randmeren niet. Het is hier divers en prachtig!

Prijzen
Extra prijsinformatie: 1 persoon: 55 Euro per nacht
2 personen (1 kamer) : 85 Euro per nacht
2 personen (2 kamers): 95 Euro per nacht
3 personen: 120 Euro per nacht
4 personen: 150 Euro per nacht

De prijzen zijn inclusief ontbijt.
Prijs toelichting: Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting (€2,- p.p.p.n.)

1 persoon €59,-
1 persoon (weekend) €62,-
2 personen €84,-
2 personen weekend €89,-
2 personen in 2 kamers €99,-
Kind t/m 12 jaar (max. 2) €27,-

Mocht “Corona” het weer mogelijk maken dan bent u weer welkom met 3 of 4 volwassenen:
3 personen €126,-
3 personen weekend €136,-
4 personen €148,-
4 personen weekend €160,-

KORTING AL BIJ 2 NACHTEN: korting van 5 % bij 2, 3 of 4 nachten en van 10 % bij 5 of meer nachten. Korting wordt niet toegepast op toeristenbelasting (€2,- p.p.p.n.) en arrangementen.

Huurt u het appartement met 1 slaapkamer, dan is het tarief:

Ma-vr: € 70,- per nacht, minimaal 3 nachten en start op maandag
Vr-ma: € 75,- per nacht, minimaal 2 nachten en start op vrijdag
Week: € 449,- start op maandag of vrijdag

Huurt u het appartement met 2 slaapkamers (wegens Corona voorlopig alleen personen uit 1 huishouden)

Ma-vr: € 85,- per nacht, minimaal 3 nachten en start op maandag
Vr-ma: € 85,- per nacht, minimaal 2 nachten en start op vrijdag
Week: € 560,- start op maandag of vrijdag
Terug