Ga naar inhoud

Appartement 'Uit in 1976', Marja Tack

Omschrijving

“Uit in 1976” omdat het huis stamt uit 1976 en nog veel kenmerken uit die tijd heeft: de open spilttrap, de bruine kozijnen binnen, de nephouten deuren én de houten plafonds in de slaapkamers en van de vide.

In 2020, vlak voor Corona, begonnen als echte B&B met 2 tweepersoons slaapkamers en een knus gezamenlijk “Zitje”. Goed geschikt voor bijvoorbeeld 2 bevriende stellen. Maar ja, sinds Corona zijn intrede deed, moeten mijn gasten uit 1 huishouden komen, omdat ik in het zitje de anderhalve meter niet kan handhaven. Daarom nu ook de mogelijkheid geopend om het appartement (met 1 huishouden, bijvoorbeeld gezin met jonge kinderen) te huren zonder ontbijt en met een (beperkte) kookgelegenheid.


Appartement voor maximaal 4 personen met 2 gelijkwaardige slaapkamers, knusse zit/eetkamer met minikeuken, tv en magnetron en ruime, luxe badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en wc. Ruime overloop. Gelegen op eerste verdieping. (Nog) geen traphekje. U bent altijd de enige gast(en) in de B&B. Dat garandeert u de privé badkamer en het alleengebruik van “het Zitje”.


U huurt het appartement met 1 of 2 slaapkamers zonder ontbijt en mét een2-pits inductiekookplaat en kookgerei op de overloop. In Coronatijd meer dan 2 personen alleen mogelijk met personen uit 1 huishouden. Optioneel is (h)eerlijk ontbijt bij te bestellen bij boeking. Hoeft niet voor iedere dag van verblijf. Mag natuurlijk wel.


Er is een heerlijke, omheinde tuin met groot terras, deels (overdekt) op het oosten en deels op het zuiden. Vogels en eekhoorn zijn kind aan huis. Er is wat buitenspeelgoed, o.a. een zand- en watertafel voor kinderen tot een jaar of 4 en natuurlijk een (kleine, lichte) bal en inmiddels ook een waterbaan..

Prijzen

Appartement met 1 tweepersoons slaapkamer ( eenpersoons dekbedden en matrassen)
• Ma – vr 70 Euro per nacht, minimaal 3 nachten, start op maandag
• Vrij – ma 75 Euro per nacht, minimaal 2 nachten
• Ma – ma 475 Euro, 7 nachten, start op maandag, maximaal 1 week totaal
• Vrij – vrij 499 Euro, 7 nachten, start op vrijdag, maximaal 1 week totaal
Er komt per persoon nog 2 Euro toeristenbelasting per nacht bij

Extra:
• Babykamer met kinderbed, aankleedkussen en kinderstoel: 15 Euro per nacht.
• Wandelwagen en buggy kunt u lenen, een bolderkar kunt u huren, evenals een fiets met een kinderzitje achterop (eerste dag 7,50, daarna 5 Euro per dag)

Appartement met 2 tweepersoons slaapkamers (eenpersoons dekbedden en matrassen)
• Ma – vr 90 Euro per nacht, minimaal 3 nachten, start op maandag
• Vrij – ma 95 Euro per nacht, minimaal 2 nachten
• Ma – ma 599 Euro, start alleen op maandag, maximaal 1 week totaal
• Vrij – vrij 630 Euro, start alleen op vrijdag, maximaal 1 week totaal
Er komt per persoon nog 2 Euro toeristenbelasting per nacht bij

Extra:
• Babykamer met kinderbed, aankleedkussen en kinderstoel: 10 Euro per nacht (Let op, maximaal 4 personen inclusief baby)
• Wandelwagen en buggy kunt u lenen, een bolderkar kunt u huren, evenals een fiets met een kinderzitje achterop (eerste dag 7,50, daarna 5 Euro per dag)

Locatie

Appartement 'Uit in 1976', Marja Tack
Terug