Ga naar inhoud

MTB Tocht en Veluws Taaiste

07 oktober

Omschrijving

Ook dit seizoen organiseert de Veluwse Wielervereniging MTB-tochten. De MTB-liefhebber kan zijn / haar hart ophalen met schitterende routes, goede verzorging en een goede sfeer.

De routes voeren de deelnemers door de bossen in de omgeving van Ermelo, Nunspeet en Garderen. Mooie singletracks, bos, hei, heuveltjes en afdalingen, het zit er allemaal in.

30, 45 en 60 km
30 km is een mooie afstand voor de MTB’er die nog niet zo veel ervaring heeft. Ook voor de jeugd is deze afstand zeer geschikt. De route is leuk en afwisselend, technisch eenvoudig en bevat twee stops waar de deelnemers een warm of koud drankje krijgen.
Als je iets meer ervaring hebt is de 45 km route jouw ding. Niet alleen langer dan de 30, maar ook iets mee technische uitdagingen. De 60 km is de mooiste. Deze route heeft alles wat MTB’n op de Veluwe zo bijzonder maakt. Snelle singletracks, mul zand op heide- en harde bospaden waar de snelheid flink kan oplopen. De ervaren MTB’er kan helemaal los gaan!

Op deze dag wordt ook Veluws Taaiste gereden, met een afstand van 100 km. Deze tocht is alleen via voorinschrijving.

In het kader van het beleven van de Veluwe per fiets, is er na het rijden van de route gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje en muziek, lekker na te praten over je belevenissen onderweg.

Openingstijden
zaterdag 07 oktober 08:00 - 10:30 uur

Locatie

De Muzenhof
Terug