Ga naar inhoud

Molentourtocht

21 mei

Omschrijving

Op zaterdag 21 mei wordt weer de jaarlijkse Molentourtocht georganiseerd. Het beloofd weer een prachtige rit met bijzondere auto's te worden.

Na twee jaar afwezigheid heeft de organisatie zich volledig opgeladen om er voor u weer een onvergetelijke dag van te maken. Een fantastische route langs de mooiste plekken in de omgeving, verzorgd met behulp van een aantal lokale (horeca)ondernemers en natuurlijk met de bekende behendigheidsproeven en opdrachten om de uitdaging voor u en uw bijrijder te vergroten. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke en onvergetelijke dag. Dus zorg ervoor dat u zich snel inschrijft…………

De tocht heeft een lengte van ca. 110 kilometer en brengt u o.a. langs enige historische molens. Zoals altijd is de route één grote verrassing. Ook dit jaar komt u weer op plekken die u waarschijnlijk niet kent! U rijdt onder andere volgens het zgn. “bolletje-pijltje” systeem. De route kan ook dit jaar weer andere routesystemen en een rijvaardigheidstest bevatten. Indien gewenst kunt u hierover, vooraf, een praktische uitleg van de organisatie krijgen.
De Molentourtocht wordt georganiseerd door de Molenstichting “De Koe”. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen “De Koe”. Aan deze toertocht kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een klassieker, een andere echt bijzondere auto of een cabrio. Het is geen verplichting, maar wij waarderen het zeer als auto en passagiers duidelijk bij elkaar horen.

Openingstijden
zaterdag 21 mei 11:00 - 17:00 uur

Locatie

Windkorenmolen “De Koe”
Terug