Ga naar inhoud

De Kleine IJsbeer

23 september

Omschrijving

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Dicht bij zijn vader, bij zijn vertrouwde sneeuwberg, voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest....

De ijsschots van Lars breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Lars treedt een groot onbekend avontuur tegemoet waarin alles anders is dan hij gewend is; van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk?

De kleine ijsbeer is de fantasierijke vertolking van ‘Een ijsbeer in de tropen’. Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, het durven toetreden tot het onbekende, en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur. In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling zien we het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven komen. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur!

Na afloop zijn de kinderen samen met de ouders van harte welkom voor een meet en greet in het decor om zo Lars en zijn vrienden van dichtbij te mogen bekijken en ontmoeten!

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 – 8 jaar. 

Openingstijden
zaterdag 23 september 11:00 - 11:40 uur
Prijzen
€ 7,50


Locatie

Theaterzaal Huis van Ermelo
Terug