Ga naar inhoud

Bijenwijnroute

27 juni, 04 juli, 11 juli en nog 3 dag(en)

Omschrijving

Ook dit jaar organiseren we voor u weer een bijenfietstocht in Ermelo. U maakt een fietstocht langs de mooiste stukjes natuur onder begeleiding van een gids. Vervolgens vertelt een imker u van alles over het houden van bijen.

Om 14.00 uur zal het vertrek plaatsvinden vanaf VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20 en fietst u onder leiding van een deskundige gids door de schitterende natuur rond Ermelo, u bezoekt de mooiste plekjes en onderweg krijgt u allerlei wetenswaardigheden over bijzonderheden in het Ermelose landschap te horen.

Onderweg wordt er een stop gemaakt bij Wijngaard Telgt, hier is een imker aanwezig die u als geen ander enthousiast kan vertellen over de bijen. Hij zal al uw vragen graag beantwoorden. Tevens zal er ook kort iets verteld worden over de wijngaard en kunt u een glaasje wijn proeven. Bovendien is het mogelijk om een fles wijn en honing aan te schaffen. Voor kinderen is deze tocht een waar feest met natuurlijk als hoogtepunt het bezoek aan de imker en het zien van die vele bijen. Het is dan ook een geschikt uitje voor zowel jong als oud, de fietstocht is namelijk niet lang, er wordt slechts zo’n 15 kilometer gefietst. 

Openingstijden
maandag 27 juni 14:00 uur
maandag 04 juli 14:00 uur
maandag 11 juli 14:00 uur
maandag 18 juli 14:00 uur
maandag 22 augustus 14:00 uur
maandag 29 augustus 14:00 uur
Prijzen
€ 3,50


Locatie

VVV Ermelo
Terug