Ga naar inhoud

Restaurant Boshuis Drie

Omschrijving

Midden in de oudste aaneengesloten bossen van Nederland, heet het team u van harte welkom in onze monumentale Veluwse boerderij uit 1765. Bij mooi weer kunt u genieten op de prachtige terrassen en bij slecht weer bij de knapperende haard.

Lunch
Van woensdag tot en met zondag is het restaurant vanaf 10:30 uur geopend voor koffie met huisgemaakt gebak. Vanaf 11:30 uur staat ook de keukenbrigade paraat voor een lunch van de kleine kaart of uitgebreide warme lunch van onze dinerkaart. Op de kleine kaart vindt u verse en smaakvolle broodjes, soepen, salades en pannenkoeken.


Diner
Ook voor een sfeervol á la carte diner bent u bij “Boshuis Drie” aan het juiste adres. Naast de keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten, bieden ze ook het gehele jaar door wildspecialiteiten aan. De keuken werkt met verse en eerlijke seizoensgebonden producten. Zo zijn de verse huisgerookte zalm en wildstoofschotel van Veluws wild twee gerechten waar onze vaste gasten regelmatig voor terugkeren!


Kenmerken

Aantal couverts100
KinderenJa
GezinnenJa
JongerenJa
VolwassenenJa
SeniorenJa
Soort gebouwBoerderij
RokenVolledig rookvrij
TerrasJa
HuisdierenHuisdieren toegestaan
Type eetgelegenheidRestaurant
Nationaliteit keukenNederlands
Specialiteit keukenSeizoenspecialiteiten
Toelichting toegankelijkheidHet restaurant is prima toegankelijk voor gehandicapten. In verband met aanwezige afstapjes is het verstandig bij reservering aan te geven of u rolstoelgebonden bent, dit in verband met de tafelschikking
=

Openingstijden

Woensdag10:30 - 20:00 uur
Donderdag10:30 - 20:00 uur
Vrijdag10:30 - 20:00 uur
Zaterdag10:30 - 20:00 uur
Zondag10:30 - 20:00 uur

Locatie

Restaurant Het Boshuis
Terug