Ga naar inhoud

Proeverij De Ontmoeting

Omschrijving

Proeverij de Ontmoeting in Ermelo is dé ontmoetingsplek voor winkelend publiek, toeristen, zakenmensen en mensen met een verstandelijke beperking. In de proeverij zijn een lunchroom, koffie- en theewinkel en een bonbonnerie gecombineerd.

Alle werkzaamheden worden verricht door mensen met een verstandelijke beperking. Deze hebben allen diverse (horeca-) opleidingen gevolgd om u het zoveel mogelijk naar het zin te maken. De inrichting van Proeverij de Ontmoeting is bijzonder; smaakvol design met diverse moderne vermaak-elementen.


In ons restaurant bieden we ruimte aan zo’n 90 gasten die kunnen kiezen uit een uitgebreide menukaart: verschillende soorten warme en koude broodjes, verse salades, heerlijke pannenkoeken, voor- hoofd- en nagerechten of de huisgemaakte appeltaart en andere zoetigheden voor bij de koffie.


Verder bieden we een luxe high tea-arrangement waarbij u kunt genieten van overheerlijke hartige en zoete hapjes met de daarbij behorende thee die u naar uw eigen smaak kunt gebruiken.


Onze bonbonnerie biedt de mogelijkheid aan groepen om zelf bonbons te komen maken. Onder deskundige begeleiding kunt u zelf ervaren hoe het is om een bonbon of –met de sinterklaasavond in het verschiet- uw eigen chocoladeletter te maken. Wat ons betreft bent u zélf vrij om samen met uw begeleider, te bepalen wat u wilt maken. Ook zakelijke groepen zijn bij ons van harte welkom voor teambuilding of gewoon een middagje ongedwongen en creatief bezig zijn. Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. 

Openingstijden

Dinsdag09:30 - 17:00 uur
Woensdag09:30 - 17:00 uur
Donderdag09:30 - 17:00 uur
Vrijdag09:30 - 20:30 uur
Zaterdag09:30 - 20:30 uur
Terug