Ga naar inhoud

De Boterlap

Omschrijving

Van jong tot oud weet men deze plek te vinden voor lunch of diner. Anders wel voor een goed getapt bier, frisse gin-tonic, een single malt whisky, of een goed glas wijn.

Grandcafé/restaurant De Boterlap in Ermelo heeft een open keuken waarbij de houtskoolgrill centraal staat. Hierin is gekozen voor een laagdrempelig concept met pure, herkenbare ingrediënten. Veel van onze leveranciers werken op een duurzame wijze en smaak en kwaliteit hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. 
Naast onze Veluwse appeltaart en Franse vloerbroden ‘Vanmenno’ , hebben we o.a. ook onze fameuze varkenshaas saté, gerijpt Gasconne en Simmenthaler rund van ‘de Lindenhoff’ in Baambrugge en kraakverse vis, schaal- en scheldieren bereid op onze authentieke houtskoolgrill.
Naast onze vlees bereidingen staan alle dagen van de week volledig in het teken van een ‘fish market’. De zee bepaalt aan de hand van het seizoen namelijk wat er gegeten wordt en ‘Schmidt zeevis’ uit Rotterdam komt ze alle dagen vers leveren. Mocht je liever niet voor vlees of vis kiezen hebben wij ook een ruime keuze uit divers maaltijd salades of vegan gerechten.

Verder maken we gedurende het hele jaar gebruik van ons terras, waarbij onze gasten zoveel mogelijk in de zon en uit de wind kunnen genieten van deze unieke plek aan de rotonde. Met een brede luifel, glazen windschermen en behaaglijke terras heaters kunt u tot in de late uurtjes rustig en warm blijven zitten. Onder het genot van een hapje en een drankje al rustig aanschouwend wat Ermelo in en weer uit rijdt.

Openingstijden

Maandag10:00 - 01:00 uur
Dinsdag10:00 - 01:00 uur
Woensdag10:00 - 01:00 uur
Donderdag10:00 - 01:00 uur
Vrijdag10:00 - 01:00 uur
Zaterdag10:00 - 01:00 uur
Zondag10:00 - 01:00 uur

Locatie

De Boterlap
Terug