Ga naar inhoud

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Wellness Hond

Omschrijving

Hotel Heerlickheijd van Ermelo ligt midden in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Het luxe en stijlvolle hotel is een goede basis om de afwisselende omgeving te ontdekken.

De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren Hotel, Wellnesslocatie & Congrescentrum op de Veluwe. Ze beschikken over 127 hotelkamers & suites, uitgebreide congres & vergaderzalen, een restaurant, schitterend 4-seizoenenterras, gezellige ruime lounge, bar met bowlingbanen, Beauty & Health Center, fitness & een wellnesscentrum met een overdekt zwembad, Turks stoombad, whirlpool & Finse sauna’s.


De nabijheid van de A28 en de vele gratis parkeerplaatsen maken het hotel uitermate geschikt als locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. 
Vergaderen, het houden van conferenties of evenementen? Het hotel beschikt over 20 multifunctionele vergaderzalen in diverse formaten voor elke bijeenkomst van 2 tot 600 personen. 
Van een vergadering of productpresentatie, tot een perfect georganiseerd bedrijfsfeest, alles is mogelijk.


Wilt u uw bijeenkomst in stijl afsluiten of onderbreken met een borrel of een lekker diner? Wij heten u van harte welkom in onze Bar Brasserie de Gouverneur. Bij mooi weer kunt u met een goed glas wijn genieten van de zon op één van de mooiste terrassen van Nederland, waar u uitzicht heeft op de franse tuin en fonteinen. De persoonlijke aandacht en de culinaire hoogstandjes zorgen voor een fijne herinnering. De kaart wordt regelmatig aangepast en u kunt kiezen uit een van de vele seizoenspecialiteiten. De wijnkaart is uitgebreid, maar laat u zich vooral adviseren door onze restaurantmanager voor een mooie bijpassende wijn bij uw gerecht.

Kenmerken

Eigen parkeerterrein1
HuisdierenHuisdieren toegestaan

Locatie

Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Terug