Ga naar inhoud

Recreatiepark De Paalberg

Omschrijving

De Veluwe is onze achtertuin! 'De Paalberg" is een schitterende camping op de Veluwe in een fantastische omgeving. De camping is het hele jaar geopend dus ook in de winter bent u van harte welkom.

Nergens ziet u hier rechte straatjes met caravans keurig op een rij. "De Paalberg" heeft geen buren. Aan alle kanten loopt u vanaf het terrein het bos in of de hei van de Veluwe op. Duizenden hectare liggen klaar om ontdekt te worden.  

"De Paalberg" is autovrij en daarom voor de kinderen een veilig terrein. “De Paalberg” is een ideale gezinscamping. Ook tieners hebben het hier prima naar hun zin.
Het toiletgebouw wat in de herfst en de winter geopend is, wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming. De Paalberg biedt aantrekkelijke arrangementen voor winterkampeerders. Tevens zijn er, het gehele jaar door, 7 vrijstaande bungalows te huur. Deze zijn ingericht voor 6 personen en voorzien van openhaard. Daarnaast 1 heidelodge voor 4 personen.  

Tijdens de vakanties is er een professioneel recreatieprogramma dat verzorgd wordt door TOP recreatie. Voor alle leeftijden is er dan van alles te doen.

Kenmerken

HuisdierenHuisdieren alleen aan de lijn
=

Prijzen

Het complete overzicht van de kampeertarieven vindt u op www.paalberg.nl.

Locatie

Recreatiepark De Paalberg
Terug