Ga naar inhoud

Camping Horsterhoeve

Adres
Camping Horsterhoeve
Horster-Engweg 17
3853 ME ERMELO
Bekijk op Google Maps
Omschrijving

Camping de Horsterhoeve ligt 5 minuten fietsen van het Strand Horst, ideaal om te zwemmen, surfen en te genieten van de zon. Het water aan de oever is ondiep, dus een ideale plek voor de kinderen om prachtige zandkastelen te bouwen.

Camping Horsterhoeve verhuurt Chalets / bungalows en stacaravans. Voor de toercaravan zijn er “comfort” kampeerplaatsen beschikbaar.


Camping de Horsterhoeve is aangesloten bij de KinderKampeerWereld met Aartje Twinkel en zijn vrienden. Samen met het recreatieteam komen zij jou vermaken op de camping. Zij zijn aanwezig tijdens de Meivakantie/hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantie. Kortom volop Pret en Speelplezier op CAMPING “de HORSTERHOEVE”. Camping de Horsterhoeve verhuurt Chalets / bungalows en stacaravans. Voor de toercaravan zijn er “comfort” kampeerplaatsen beschikbaar.Wilt u graag een vakantie volop actie, waar veel te beleven valt, dan is de Horsterhoeve een super fijne gezinscamping om uw vakantie te vieren. Op de camping is namelijk een verwarmd spetterbad, er zijn trampolines met speeltuin en er is een grote tunnelglijbaan, een groot sportveld en een pannaveld. Als u veel van dieren houdt kunt u knuffelen in de knuffelstal of even kijken bij de dierenweide naar de minischaapjes, walibi’s en kippen. Ook kunt u naar de manege lopen, die naast de camping ligt, om even pony of paard te rijden. En natuurlijk gaan ze op de camping ook met de huifkar een tochtje maken. Als u een snoeperd bent komt dit goed uit want er worden pannenkoeken gebakken of pizza’s versierd en natuurlijk zijn er heerlijke ijsjes en patat. Kortom u zult u volop vermaken! 

Openingstijden
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
WeekverhuurJa
WeekendverhuurJa
MidweekverhuurJa
Type campingFamiliecamping
ElectriciteitsaansluitingJa
GrondGras
CampinggasJa
HuisdierenHuisdieren niet toegestaan
KinderenJa
JongerenJa
VolwassenenJa
SeniorenJa
Bij strand/zeeJa
Buiten het centrumJa
Afstand tot centrum dorp/stad3
Afstand tot strand1
Toelichting toegankelijkheidBeperkt toegankelijk
Terug