Ga naar inhoud

Huisje Appelvink

bosgebied

Omschrijving

Huisje Appelvink ligt in de bossen bij Ermelo en vlak bij de bekende Ermelose heide. Het staat op een rustig en zeer natuurlijk bungalowpark, De Toverberg.

Vanaf het park wandel of fiets je via de vele wandel- en fietspaden zo de weidse natuur van de Veluwe in. 


Het huisje is gebouwd 1995 en in 2019 volledig gerenoveerd. Het bestaat uit een woonkamer, annex eetkamer en open keuken. De woonkamer geeft via een schuifpui toegang tot de ruimte tuin. Via een halletje kom je in de 2 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Slaapkamer 1 heeft een 2-persoonsbed (160×200), slaapkamer 2 heeft een éénpersoonsbed wat om te bouwen is naar een tweepersoonsbed (80/160x200) op de slaapzolder is een 5e bed (90x200) De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel.
In de woonkamer staat een houtkachel, van oktober tot en met april mag er gestookt worden. Haardhout is in die periode bij de prijs inbegrepen.


Huisje Appelvink is geschikt voor 5 personen. Het huis is gezellig en licht ingericht. Rondom ziet u het hele jaar door, uit ieder raam, het groen van de natuur. Het huisje wordt omsloten door een privé tuin van ca. 400 m2. In de tuin heeft u volop privacy, door de begroeiing, met ook veel groenblijvers en door de ruime afstand naar de buurhuisjes. 

Locatie

Huisje Appelvink
Terug