Ga naar inhoud

Bungalowpark De Pelikaan

Omschrijving

Aan de rand van de Veluwe vindt u recreatiepark “De Pelikaan” te midden van de prachtige bossen en heide waar u optimale rust en privacy vindt.

De Pelikaan is gelegen in het Noord-Westen van de Veluwe, bij iedereen bekend om zijn bossen en heidevelden. Tevens is het Veluwemeer op 10 minuten bereikbaar.


Het park is dankzij de ligging uitermate geschikt voor een verblijf met kinderen.U kunt genieten van de vele vogels, eekhoorntjes en konijnen die rond de woning leven. Of dat u tijdens een wandeling in de uitgestrekte bossen oog in oog komt te staan met een ree, vos, of een wild zwijn. Ook kunt u vanaf dit park eindeloos fietsen op de schitterende aangelegde fietspaden. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar die u langs de mooiste plekjes dwars over de Veluwe brengt, of via het platteland van Ermelo en Putten gaan. Wanneer u een dagje wilt genieten op het park kunt u plaatsnemen op het fraai aangelegde terras bij de midgetgolfbaan waar jong en oud graag een balletje slaan.

De luxe chalets op De Pelikaan zijn voor maximaal 2 volwassenen en drie kinderen en staan op een ruime privacyvolle kavel.

Kenmerken

TerrasJa
TuinJa
HuisdierenHuisdieren niet toegestaan

Locatie

Bungalowpark De Pelikaan
Terug