Ga naar inhoud

Bungalowpark De Pelikaan

Omschrijving

Aan de rand van de Veluwe vindt u recreatiepark “De Pelikaan” te midden van de prachtige bossen en heide waar u optimale rust en privacy vindt. De Pelikaan is gelegen in het Noord-Westen van de Veluwe, bij iedereen bekend om zijn bossen en heidevelden. Tevens is het Veluwemeer op 10 minuten bereikbaar.

Het park is dankzij de ligging uitermate geschikt voor een verblijf met kinderen.U kunt genieten van de vele vogels, eekhoorntjes en konijnen die rond de woning leven. Of dat u tijdens een wandeling in de uitgestrekte bossen oog in oog komt te staan met een ree, vos, of een wild zwijn. Ook kunt u vanaf dit park eindeloos fietsen op de schitterende aangelegde fietspaden. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar die u langs de mooiste plekjes dwars over de Veluwe brengt, of via het platteland van Ermelo en Putten gaan. Wanneer u een dagje wilt genieten op het park kunt u plaatsnemen op het fraai aangelegde terras bij de midgetgolfbaan waar jong en oud graag een balletje slaan.

De luxe chalets op De Pelikaan zijn voor maximaal 2 volwassenen en drie kinderen en staan op een ruime privacyvolle kavel.

Soort accommodatieBungalow
SitueringOnderdeel van bungalowpark
Weekverhuurja
Weekendverhuurja
Midweekverhuurja
Centrale verwarmingja
Terrasja
Tuinja
Televisie in accommodatieja
Vaatwasmachineja
Kookgelegenheid voor individuenja
Kookgerei aanwezigja
Type keukenOpen keuken
Bestek aanwezigja
KoelkastAanwezig
Afstand tot zwembad1 km
ZwembadSubtropisch
Huisdierennee
kinderenja
volwassenenja
seniorenja
Rustig gelegenja
In het centrumja
Afstand tot centrum dorp/stad1 km
Terug