Ga naar inhoud

Zomeravondbraderie

Eindelijk kan het weer, de traditionele zomeravond braderieën gaan weer plaatsvinden. Het centrum van Ermelo komt weer op zijn kop te staan. Dit drukbezochte evenement zal Ermelo namelijk omtoveren tot een bruisende gezelligheid, de Zomeravondbraderie is één van de grootste braderieën van de Veluwe!

De hele Stationsstraat zal vanaf de Immanuëlkerk tot aan de kruising met de Julianalaan gevuld zijn met kramen waar u de meest uiteenlopende waren voor een klein prijsje kunt aanschaffen.

Zo zult u er geen moeite voor hoeven doen om mooie horloges te vinden en is het mogelijk om een shirt aan te schaffen met een door u zelf gekozen tekst naar keuze. De laatste trends op het gebied van cosmetica en parfum kunt u gaan bekijken en een compleet nieuwe garderobe voor dames, heren en kinderen kopen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer de nodige lekkernijen op de markt te verkrijgen. Heerlijke verse stroopwafels, ambachtelijk bereid ijs, oliebollen, wraps en friet, dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment van etenswaren waar u uzelf, familie of vrienden op kunt trakteren. Tevens kunt u het bier proeven van onze eigen Ermelose bierbrouwerij Burg Bieren.

Bent u moe geworden van het lopen? Er zijn diverse gezellige terrassen. Hier kunt u onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of een ander drankje helemaal bijkomen. Uiteraard denken we ook aan de allerkleinsten die komen, er kan bijvoorbeeld een ritje worden gemaakt op een pony, een rondje worden gedraaid in een draaimolen.

Vanaf 20.30 is er op het Molenaarsplein een groot podium met iedere dinsdag live muziek tot 23.00 uur.

De Braderieën vinden plaats op 16 en 23 augustus tussen 18.00 en 21.00 uur.

Ermelo is prima te bereiken per auto en per openbaar vervoer. De verkeersregelaars wijzen u een gratis parkeerplaats aan in de buurt van het centrum.

Terug