Ga naar inhoud

Veluwse Wandeldagen 10, 11 en 12 februari

Nieuw Wandelevenement op de Veluwe 

Kom gezellig wandelen in de mooiste dorpen op de Noord-Veluwe! Verken drie dagen lang één van de mooiste wandelgebieden van het land; start in Elburg, Elspeet, Ermelo en Putten ga op stap met een prachtige route inclusief lekkernij.

“In februari zijn de evenementenagenda’s vaak vrij leeg en nu met de Covid-pandemie zien we dat er nog minder georganiseerd kan worden. Wandelen is een veilige activiteit. Ook heeft de natuur ieder jaargetijde zijn charmes".

Door de wandeldagen op 3 dagen te organiseren kunnen enthousiaste wandelaars ervoor kiezen om in drie verschillende plaatsen deel te nemen en zo nog meer van het gebied te ontdekken. Voor bezoekers die zelf niet uit de regio komen is het natuurlijk leuk om er een overnachting bij te boeken.

Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 8,50 p.p. een route verkrijgbaar. Naast de route ontvang je ook een lekkernij van een lokale horecagelegenheid.

De lengte van de routes ligt tussen de 10 en 15km. Starten is mogelijk tussen 10.00 en 12.00 uur. 
De VVV’s in de gemeentes Elburg, Ermelo, Nunspeet en Putten zijn in de zomer van 2021 een samenwerking aangegaan onder de naam VVV Randmeren Veluwe. Gezamenlijk hebben zij als doel de regio op de kaart te zetten en nieuwe producten en arrangementen te ontwikkelen.

Terug