Ga naar inhoud

Veluwse Wandeldagen 9, 10 en 11 februari

Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseren de VVV’s uit Elburg, Ermelo, Nunspeet en Putten in 2023 wederom de Veluwse Wandeldagen.
Van 9 tot en met 11 februari kunt u op verschillende locaties in deze vier gemeenten starten voor prachtige wandelroutes. Loop over heidevelden, door bossen en langs prachtige cultuurlandschappen en zie onderweg de pareltjes van deze Noord-Veluwse dorpen. Gecombineerd met iets lekkers voor onderweg en een kleine lunch kunt u tijdens de Veluwse Wandeldagen het sportieve met het aangename combineren!

Tijdens de Veluwse Wandeldagen biedt iedere locatie één specifieke route aan met een lengte van zo’n 10 tot 15 kilometer. Deze route is tijdens de wandeldagen vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur verkrijgbaar bij de deelnemende VVV’s. Bij vertrek krijgt u de route, een versnapering en een bon waarmee u ergens een kleine lunch kunt gebruiken. Deelnemen kost € 9,95 per persoon. Aanmelden is mogelijk, maar niet verplicht.

Het idee van de Veluwse Wandeldagen is om drie dagen op verschillende locaties te starten, waardoor u steeds een andere omgeving ziet en van de verschillende arrangementen kunt genieten. Starten kan in Elburg, Elspeet, Ermelo, Nunspeet, Putten en Vierhouten. Ieder locatie biedt dus een eigen route met een eigen arrangement. Wilt u geen drie dagen wandelen? Een of twee dagen meedoen kan natuurlijk ook!

In Ermelo kunt u starten aan een rondwandeling van 15 km door het Leuvenumse Bos richting  het Beekhuizerzand. De route is volledig uitgezet op het wandelkeuzenetwerk. Aan het einde van de route wacht u iets lekkers bij Restaurant Pasto. Vindt u 15 km. wat te lang, de route is te verkorten tot 10 kilometer. 

Wil jij meedoen met de Veluwse Wandeldagen maar woon je net iets te ver weg? Maak er een minibreak van en kom overnachten! Zo beleef je een heerlijke wandelvakantie in één van de mooiste en rustigste delen van de Veluwe, waar de wandelpaden goed zijn en je kunt genieten van de authentieke dorpen. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden in Ermelo

Meer informatie over de Veluwse Wandeldagen is te vinden op www.veluwsewandeldagen.nl

Terug