Ga naar inhoud

Sinterklaasactie

Kleur en puzzel mee en krijg een cadeautje bij de VVV!

Sinterklaas is weer in het land en heeft al zijn pieten meegenomen. Creatiepiet heeft voor alle kinderen een puzzel en kleurplaat gemaakt. Maak de puzzel of de kleurplaat en lever hem in bij VVV Ermelo. Piet heeft bij ons een grabbelton met cadeautjes gebracht, waar je er dan eentje uit mag grabbelen.

Gelukkig hebben de Sint en zijn Pieten ook dit jaar Ermelo kunnen bereiken. Sinterklaas is zelfs erg aan het genieten van muziekpiet bij de muziektent in Ermelo. Hij heeft daarbij ook wat cadeautjes laten vallen. Kun jij alle cadeautjes tellen die er op de kleurplaat staan? 

Lever de ingekleurde kleurplaat met de antwoorden van de puzzel in voor 5 december en grabbel een cadeautje uit de doos. Haal de kleurplaat op bij de VVV of download hem hieronder. Hopelijk zien we je snel in onze winkel aan het Molenaarsplein in Ermelo!

Daarnaast is er nog een andere leuke actie, uitgaand van Het Pakjeshuis. 

Speur mee naar "chocolade"letters!

In de Sinterklaastijd is er een letterspeurtocht! In 24 winkeletalages zijn "chocolade"letters te vinden waar een zin mee gevormd kan worden. Als de oplossing is gevonden, kunnen de kinderen iets lekkers en een mooie kleurplaat van Tamino krijgen bij de VVV. 

"Dat de deuren van Het Pakjeshuis dit jaar dicht moeten blijven is natuurlijk ontzettend jammer, maar de organisatie is niet bij de pakken neer gaan zitten. Met deze leuke speurtocht, houden we toch de fijne Sinterklaassfeer erin.", aldus plaatsvervangend museumdirecteur Saskia van den Berg. 

Zolang de Sint in het land is, kan er gespeurd en gepuzzeld worden in Ermelo!

De kinderen kunnen een formulier over deze speurtocht krijgen bij de VVV.

 

Terug